به گزارش «نماینده» به نقل از فارس، احمدی نماینده مردم دهلران در جلسه رای اعتماد مجلس به صالحی امیری وزیر پیشنهادی ورزش در موافقت با وی، گفت: امروز جلسه رای اعتماد در رابطه با یکی از استراتژیکترین وزارتخانههای کشور یعنی وزارت ورزش و جوانان است، امروز دنیا در راهبرد نوین خود بحث سرمایه اجتماعی را در دستور کار قرار داده و کشور ما کشوری است که تحولات جمعیت آن جمعیت جوان را نشان میدهد.
وی افزود: ما باید با بهرهگیری از سرمایه ملی جوانان برنامه ریزی جدی مسئولان و وزارتخانههای تخصصی را داشته باشیم.
احمدی گفت: برخلاف سایر وزارتخانهها که اهداف تک بعدی در آنها دنبال میشود در وزارت ورزش و جوانان 3 گزینه نشاط ملی، غرور ملی و سرمایه ملی در دستور کار است.
نماینده مردم دهلران ادامه داد: سخنان نماینده مخالف وزیر پیشنهادی ورزش را شنیدیم که ضمن احترام باید بگویم که در سخنان نماینده مخالف چیزی جز ایراد بر سابقه ورزشی وزیر پیشنهادی ورزش ندیدم.
وی اضافه کرد: مسائل مطرح شده در مخالفت با وزیر پیشنهادی ورزش سئوالاتی بودند که جواب تمام آنها در 7 راهبرد مشخص از سوی صالحی امیری توضیح داده شده است.
احمدی اظهارداشت: اگر ما بخواهیم از فرصتها برای پیشرفت کشور استفاده کنیم باید با درایت و تیزهوشی زمان را از دست ندهیم در حالیکه 3 ماه است یکی از مهمترین وزارتخانههای ما یعنی وزارت ورزش بدون وزیر اداره میشود، اگرچه باید از صالحی تشکر کنیم که هم چیدمان جدید و هم تحولات را دنبال کرد اما باید تکلیف وزارت ورزش با دقت و سرعت مشخص شود.
نماینده مردم دهلران با بیان اینکه صنعت ورزش پدیده جدیدی در دنیا است، گفت: امیدی که در 6 ماه گذشته از پیروزی تیمهای فوتبال، والیبال و صعود به جام جهانی در مردم دیدید و نشاط جامعه را ملاحظه کردید باید بر مبنای آن قضاوت کنید.
وی اضافه کرد: بحث جوانان نیز که سرمایه ارزشمند کشور هستند در این وزارتخانه مطرح است و باید برنامه ارائه شده صالحی را ملاحظه کنیم و ببینیم چه برنامههایی دارد، صالحی به 7 راهبرد اشاره کرده است.
احمدی با اشاره به 7 راهبرد پیشبینی شده در برنامه ارائه شده وزیر پیشنهادی ورزش و جوانان، گفت: زمینهسازی اجرای منشور تربیتی نسل جوان و ساماندهی امور جوانان با توجه به پتانسیل کشور، تعمیم ورزش ار طریق ورزش همگانی، اصلاح اساسنامه فدراسیونها که نقطه اساسی و زمینهساز پویایی ورزش است، زمینهسازی برای رشد فکری، علمی و ارتقای مشارکت جوانان، احیاء و بازسازی اخلاق و فرهنگ در عرصه ورزش و جوانان، مدیریت ستادی عرصههای مختلف مرتبط با نیازهای اساسی و همچنین رفع تبعیض و نگرش عدالت محور در توزیع بهینه امکانات از راهبردهای 7 گانه وزیر پیشنهادی ورزش در برنامه ارائه شدهاش است.
نماینده مردم دهلران اظهارداشت: در راهبرد جدید صالحی، وزیر پیشنهادی ورزش، عدالت محوری، تخصیص منابع در مناطق براساس فرصتها و اصلاح سرانه ورزشی به طوریکه کم امکاناتترین استان نیز به توسعه برسند در دستور کار است.
وی با بیان اینکه زنان و بانوان نیمی از جمعیت کشور را تشکیل میدهند، عنوان کرد: حضور بانوان در ورزش اقتدار ملی است که ما نتوانستهایم فرصت را برای حضور آنان ایجاد کنیم ولی رویکرد صالحی توجه به بانوان و جوانان در ورزش است.
وی افزود: نباید توقع داشته باشیم وزیر ورزش دکترای ورزشی داشته باشد، در گذشته هیچگاه دکترای علوم ورزشی در راس سازمان تربیت بدنی نداشتیم و افرادی بودند که تلفیقی از رشتههای مدیریتی را تجربه کردند.
احمدی تصریح کرد: مقولههای بسیاری در ورزش وجود دارد که باید بررسی شود.
وی با اشاره به سوابق اجرایی و علمی صالحی امیری وزیر پیشنهادی ورزش، گفت: 19 سال مدیریت اجرایی موفق، 8 سال سابقه پژوهشی، مدیر گروه آموزش در دانشگاه، عضویت انجمنهای علمی، تألیفات و مقالات، رئیس کمیته اجتماعی شورای عالی امنیت ملی، معاون فرهنگی مرکز تحقیقات استراتژیک از سوابق صالحی است و صالحی کارنامه و برنامه موفقی در حوزه ورزش دارد.
نظر شما